Hangi hastane ve semtlerde sağlık hizmetleri alabiliriz

YILMAZKAYA VAKFI üyelerimiz,

Yakuplu Birinci Hospital Hastanemiz de tüm branjlarda ve bölümlerde muayene %30 indirim tetkiklerde %30 ameliyat %20 indirimlerden faydalanabilirler. Hastanemiz 220 yataklı 50 yoÄŸun bakım ünitesi son teknoloji modern donanımla sizlerin hizmetindedir Güvenerek kendinizi emanet edebileceÄŸiniz hastanemzde ilgi ve baÅŸarılı doçenk doktorlarımızın kontrlünde saÄŸlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Beylikdüzü Birinci Göz Hastanemiz de % 50 muayene tetkik %30 ameliyat indiriminden faydalaabilirsiniz.Birinci Göz Hastanemiz Beylikdüzü nde en baÅŸarılı göz hastaneleri arasında ilk sırayı almaktadır.GeldiÄŸinizde diÄŸer göz hastaneleri haricinde güleryüz ilgi ve her hastayla birebir ilgi ve memnuniyetin farkına varacaksınız .Muayene ve tedavileriniz en güzel ÅŸekilde yapılarak son derece memnun ayrılacağınız ÅŸekilde hizmetimizden faydanalacaksınız.Birinci Göz Hastanemiz hem teknoloji hem tecrübeli doktarlarımız sayesinde sizlere  en iyi hizmeti verecektir.

BaÅŸakÅŸehir Birinci DiÅŸ hastanemiz tüm diÅŸ tedavileri (muayene,çene filmi,dolgu,diÅŸ çekim,kanal tedavisi,implant vb) tüm hizmetleri vakıf üyelerimize en iyi indirim oranalrıyla sizlere vermeye baÅŸlamıştır.Tecrübe sahibi diÅŸ doktorlarımız son derece bilinçli tedavi seçenekleriyle sizlere %30 indirim saÄŸlayacaktır.

YILMAZKAYA VAKFI sizlere en uygun indirim olanaklarıyla güvenilir kurumsal iÅŸbirliÄŸi ortaklarımızla sizlere hizmet etmeye devam edecektir.

Önemli not: Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlarımızı (çocuk,genç,bay bayan,yaÅŸlı) ayırmazsızın muayene tedavi ameliyat ve tüm ihtiyaçlarını hiçbir ücret almaksızın yapacaktır.Lütfen sadece ihtiyaç sahibi iseniz  baÅŸvuru yapınız.hem bizim hem baÅŸkalarının zamanını çalarak gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarına engel olmayınız.Gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlarımız olabilir ve zor ÅŸartlar da olanlara faydalı olmalıyız.Sizleri de baÅŸkalarının  hakkına saygı duymaya davet ediyoruz..

SIKÇA SORULAN SORULARA GERİ DÖN