YILMAZKAYA VAKFI üyelerimiz,

Yakuplu Birinci Hospital Hastanemiz de tüm branjlarda ve bölümlerde muayene %30 indirim tetkiklerde %30 ameliyat %20 indirimlerden faydalanabilirler. Hastanemiz 220 yataklı 50 yoğun bakım ünitesi son teknoloji modern donanımla sizlerin hizmetindedir Güvenerek kendinizi emanet edebileceğiniz hastanemzde ilgi ve başarılı doçenk doktorlarımızın kontrlünde sağlık hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Beylikdüzü Birinci Göz Hastanemiz de % 50 muayene tetkik %30 ameliyat indiriminden faydalaabilirsiniz.Birinci Göz Hastanemiz Beylikdüzü nde en başarılı göz hastaneleri arasında ilk sırayı almaktadır.Geldiğinizde diğer göz hastaneleri haricinde güleryüz ilgi ve her hastayla birebir ilgi ve memnuniyetin farkına varacaksınız .Muayene ve tedavileriniz en güzel şekilde yapılarak son derece memnun ayrılacağınız şekilde hizmetimizden faydanalacaksınız.Birinci Göz Hastanemiz hem teknoloji hem tecrübeli doktarlarımız sayesinde sizlere  en iyi hizmeti verecektir.

Başakşehir Birinci Diş hastanemiz tüm diş tedavileri (muayene,çene filmi,dolgu,diş çekim,kanal tedavisi,implant vb) tüm hizmetleri vakıf üyelerimize en iyi indirim oranalrıyla sizlere vermeye başlamıştır.Tecrübe sahibi diş doktorlarımız son derece bilinçli tedavi seçenekleriyle sizlere %30 indirim sağlayacaktır.

YILMAZKAYA VAKFI sizlere en uygun indirim olanaklarıyla güvenilir kurumsal işbirliği ortaklarımızla sizlere hizmet etmeye devam edecektir.

Önemli not: Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı (çocuk,genç,bay bayan,yaşlı) ayırmazsızın muayene tedavi ameliyat ve tüm ihtiyaçlarını hiçbir ücret almaksızın yapacaktır.Lütfen sadece ihtiyaç sahibi iseniz  başvuru yapınız.hem bizim hem başkalarının zamanını çalarak gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarına engel olmayınız.Gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olabilir ve zor şartlar da olanlara faydalı olmalıyız.Sizleri de başkalarının  hakkına saygı duymaya davet ediyoruz..

SIKÇA SORULAN SORULARA GERİ DÖN