Tarihçemiz

YILMAZKAYA SOSYAL HİZMET EĞİTİM VAKFI 2009 yılında kurulmuştur.İlk kurcu başkan bu dönemlerde Yılmazkaya şirketler grubu adı altında ticari faaliyetler sürdürmüş.Kütahya Hisarcık ESİRE TERMAL KAPLICALARI projesinde vakıf olarak hizmet amacıyla büyük bir proje kurma çalışmalarına başladı.Yine  bu dönemde yine farklı bölgelerde termal kaplıca projeleri kurmayı hedeflemiş ancak 2012 senesinde Nisan başlarında kurucu başka nın rahatsızlanması neticesiyle projeler gerçekleştirilememiştir.14-04-2012 de başkanın vefatıyla Vakfın yönetimi başkan olarak oğlu  geçmiştir.Aile olarak kurulan yönetimde değişiklik yapılmamıştır.Yılmazkaya vakfında Mütevelli heyette(yönetim kurulu) 3 asil 1 yedek Denetleme kurulu 3 asil 2 yedek üye İdari işler danışmanı 1 kişi ayrıca 8 yedek üyeden oluşmaktadır.YILMAZKAYA SOSYAL HİZMET VAKFI 2015 senesinde büyükbaş hayvan yetiştiriciği projesi ve organik gübre üretimi projelerine destek için çalışmalarını YILMAZKAYA SOSYAL HİZMET VAKFI na ait Çanakkale de bulunan 100 dönüm arazi de 2 büyük projeyi canlandırma çalışma girişimlerine başlamıştır.Şuan 50 dönüm arazi de zeytinlik bulunan vakıf arazimiz vakıfa fayda sağlayacağı gibi Gelecek hedeflerimiz arasında buradaki zeytinliği kurumsal firmalara kiraya vererek vakıfa gelir elde edecektir veya kendi işletme üretim tesisi kurma kararını hayata geçirecekler.