Tarihçemiz

YILMAZKAYA SOSYAL HÄ°ZMET EĞİTÄ°M VAKFI 2009 yılında kurulmuÅŸtur.Ä°lk kurcu baÅŸkan bu dönemlerde Yılmazkaya ÅŸirketler grubu adı altında ticari faaliyetler sürdürmüÅŸ.Kütahya Hisarcık ESÄ°RE TERMAL KAPLICALARI projesinde vakıf olarak hizmet amacıyla büyük bir proje kurma çalışmalarına baÅŸladı.Yine  bu dönemde yine farklı bölgelerde termal kaplıca projeleri kurmayı hedeflemiÅŸ ancak 2012 senesinde Nisan baÅŸlarında kurucu baÅŸka nın rahatsızlanması neticesiyle projeler gerçekleÅŸtirilememiÅŸtir.14-04-2012 de baÅŸkanın vefatıyla Vakfın yönetimi baÅŸkan olarak oÄŸlu  geçmiÅŸtir.Aile olarak kurulan yönetimde deÄŸiÅŸiklik yapılmamıştır.Yılmazkaya vakfında Mütevelli heyette(yönetim kurulu) 3 asil 1 yedek Denetleme kurulu 3 asil 2 yedek üye Ä°dari iÅŸler danışmanı 1 kiÅŸi ayrıca 8 yedek üyeden oluÅŸmaktadır.YILMAZKAYA SOSYAL HÄ°ZMET VAKFI 2015 senesinde büyükbaÅŸ hayvan yetiÅŸtiriciÄŸi projesi ve organik gübre üretimi projelerine destek için çalışmalarını YILMAZKAYA SOSYAL HÄ°ZMET VAKFI na ait Çanakkale de bulunan 100 dönüm arazi de 2 büyük projeyi canlandırma çalışma giriÅŸimlerine baÅŸlamıştır.Åžuan 50 dönüm arazi de zeytinlik bulunan vakıf arazimiz vakıfa fayda saÄŸlayacağı gibi Gelecek hedeflerimiz arasında buradaki zeytinliÄŸi kurumsal firmalara kiraya vererek vakıfa gelir elde edecektir veya kendi iÅŸletme üretim tesisi kurma kararını hayata geçirecekler.

ÜYE GİRİŞİ

Google Analytics Kodunu buraya koyun