BAŞKAN YARDIMCIMIZ

Yılmazkaya vakfının kurucularından olan ve 2009 dan beri vakıf içinde yönetimde faaliyet göstererek  bügüne  kadar içinde yönetimde vakfı idare etti.Ayrıca kişisel gelişim üzerine eğitimler almış sonrasında aldığı eğitimlerle seminerler ve eğitimlerini başka girişimcilerle paylaşmış ve yetiştirmiştir.Tekstil alanında ( kumaş ev gereçleri ) uzun yıllar sektörde faaliyetlerde bulunmuştur. Günümüzde tekstil de örme  kumaş toptan satışı yanında baskı üzerine tekstil firması kurarak alanını genişletmiş sıcak soğuk satış ağını kurmuşur.Tekstil firmasını 2019 da kurduktan sonra işin başına geçerek piyasa da Vakıf hizmetleriyle birlikte yürütmüştür. yatırım ve iş odaklı çalışmalr sürdüren kişiliğiyle çevresinde pozitif düşünce ve güleryüzlü sempatik olarak tanınan yardımcımız iş hayatında başarılar sağlamaya devam etmektedir. 2019  yılında Uganda da yardım faaliyetleriyle YILMAZKAYA VAKFI kendini ön plana çıkarmaya hazırlanmaktadır 2020 de kuyu  açılışları  cami onarım kıyafet yemek kuran ı kerim dağıtımı yaparak Uganda da faaliyetleri daha ağırlık kazanmıştır