YILMAZKAYA VAKFI NE YAPAR

Yılmazkaya Vakfı Hizmetleri

Yılmazkaya Vakfı Neler Yapar?

“Yardıma muhtaç yaÅŸlılarımızın anne ve babamız olarak karşılıksız ellerinden tutmak onurumuzdur.” Ä°lkesi ile hareket eden Yılmazkaya  Sosyal Hizmet EÄŸitim ve Yardım Vakfı ihtiyaç sahiplerine pek çok alanda yardım ulaÅŸtırmaktadır.

Sürekli Yardım ve Destek

Yılmazkaya Vakfı; çeÅŸitli nedenlerle maÄŸdur olduÄŸu tespit edilen ihtiyarlarımızın hayatlarının geri kalanı boyunca bakımlarına yardım eder ve bunu üstlenir..

Evinde Bakım

Yılmazkaya Vakfı, bakıma ve yardıma muhtaç ihtiyarlarımızın bakımını huzurevlerinde/bakım evlerinde deÄŸil yine kendi evlerinde saÄŸlamaktadır.

Ä°htiyaca Göre Yardım

Yılmazkaya Vakfı kendi evlerinde bakımını üstlendiÄŸi ihtiyarlarımızın yanlarında kalan ailelerine de (onlar ile yaÅŸayan torun ya da gelin gibi) destek olmaktadır. Her ihtiyarımızın yaÅŸadığı koÅŸullar göz önüne alınarak yapılan yardım buna göre çeÅŸitlendirilmektedir.

Erzak

Yılmazkaya Vakfı SorumluluÄŸunu üstlendiÄŸimiz ailelere her ay düzenli olarak gıda yardımı yapılmaktadır. Ayrıca kış mevsimlerinde periodik olarak odun/kömür, ihtiyaç olması halinde giyim ve temizlik yardımları yapılmaktadır.

Sağlık

Yılmazkaya Vakfı  Sosyal güvencesi olmayan  yoksun ve/vaya yeÅŸilkart hizmetlerindeki kısıtlılıklardan dolayı maÄŸduriyet yaÅŸayan ihtiyarlarımızın saÄŸlık sorunlarının giderilmesi için ihtiyaç duyulan tedavinin yapılması ve ilacın temin edilmesi konusunda yardımlar yapılmaktadır.

YILMAZKAYA Vakfı Hizmetlerini Nasıl Sürdürür?

Yılmazkaya Vakfı, çeÅŸitli etkinlikler vesilesiyle kurduÄŸu gönül ve ruh sofralarında hedef kitlesindeki maÄŸdur insanlarla birlikte ilgi duyan hayır sahibi insanlar arasında dostluk, kardeÅŸlik dayanışma gibi manevi duyguların geliÅŸmesi için de hizmet vermektedir.

Bu bağlamda Yılmazkaya Sosyal Hizmet Eğitim ve Yardım Vakfı

Turlar

Türkiyemizdeki Manevi ve tarihi dokuya sahip yer ve yörelere turlar organize eder.

Kahvaltı ve Yemekler

Yılmazkaya Vakfı, hayır sahipleri için kahvaltı ve yemek etkinlikleri düzenleyerek hedef kitlesindeki maÄŸdur insanlara yardım eder.

Konferanslar, Toplantılar & Kurslar

Yılmazkaya Vakfı; konferans ve toplantılar düzenleyip, çeÅŸitli kurslar açarak toplumu bilinçlendirmeye ve bireylere beceri kazandırmaya gayret eder.